71

Instagram-analys av

Småstadsliv

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Småstadsliv. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*71, vilket är 41 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Småstadsliv publicerar ett inlägg igenomsnitt 20,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Småstadsliv för oengagerande inlägg. De 56655 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Småstadsliv. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
30
Följarskara
100
Frekvens
100
Följare
56,7K
Interaktioner
62,8K
Interaktioner per inlägg
1,3K
Interaktioner per följare
1,1
Inlägg per vecka
20,0

Vinnarinlägg

Småstadsliv

Ses ute i vimlet! ???????? #agnetapatrull #singelsåinihelvete

3 869 interaktionspoäng på 56 655 följare
Småstadsliv

Dryg grannen igen ???????? #jagvillikke ???? #mendumååååå ????

3 626 interaktionspoäng på 56 655 följare

Förlorarinlägg

Småstadsliv

Sista chansen att se showen! När Tony Kom Till Byn. LJUSNE, 24 mars KATRINEHOLM, 30 mars SALA, 31 mars STOCKHOLM, 7 april ÖSTERSUND, 13 april ÖSTERSUND, 14 april MORA, 20 april SVEG, 21 april LULEÅ, 27 april LULEÅ, 28 april Biljettinfo på: www.smastadsliv.se @ticketmaster_sverige #småstadsliv…

175 interaktionspoäng på 56 655 följare
Småstadsliv

Avsnitt 3 ute nu ????#theroadtosistastriden #facebook & #youtube #småstadsliv @the_lightnings #sistastriden

357 interaktionspoäng på 56 655 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.