56

Facebook-analys av

I am Coffee

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från I am Coffee, baserad i Halmstad i Halland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*56, vilket är 13 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. I am Coffee publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,0 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

Få följare. Verksamheten har ganska få följare. Visst är det kul att nära och kära följer verksamheten, men det behövs en större volym för att det ska bli några affärer av det.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för I am Coffee. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
56
Följarskara
50
Frekvens
54
Följare
869
Interaktioner
2,0K
Interaktioner per inlägg
36,4
Interaktioner per följare
2,3
Inlägg per vecka
2,0

Vinnarinlägg

I am Coffee

Vi värnar om jorden, våra kaffeplantor gödslas endast med spill från traktens hönor. Nu är vi tillbaka från plantagen och öppet har vi som vanligt Tors 12-17 / Fre 12-16. Hjärtligt Välkomna är ni alla gamla som nya kunder. #imcoffee_halmstad #ekologisktkaffe #lokalkafferosteri #coffee #kaffe #café

102 interaktionspoäng på 869 följare
I am Coffee

Hej alla företag, restaurang, konditori, Hotell.... med mera som behöver maskiner! Ni vet väll att vi erbjuder alla sorters kaffemaskiner av högsta kvalite. Vi hjälper till med Betalningen i form av hyra, leasa eller köpa. Hos Oss få ni kaffe från planta till fardig brygg utan genvägar.…

94 interaktionspoäng på 869 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Helsingborg 24 april, Kristianstad 26 april, Halmstad 2 maj eller Mölndal 3 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

I am Coffee

Idag bjuder vi på kaffe&nybakad lussebulle. Hjärtligt Välkomna. Öppet fram till 18:00 #imcoffee_halmstad #kaffe #lokalkafferosteri

6 interaktionspoäng på 869 följare
I am Coffee

Välkommen till oss alla Torsdagar och Fredagar på Kafferosteriet då är det öppet för privat Köp. Öppettider: 12:00 till 17:00. #imcoffee_halmstad @imcoffee.se #coffee #kaffe #café #lokalt #kafferosteri #tider #egenkaffeodling #egenkaffeplantage #ekoodling.

9 interaktionspoäng på 869 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

I´m Coffee erbjuder kaffe som passar alla, men framförallt för den som vill erbjuda något utöver det vanliga. Vi finns i Halmstad, men säljer via webbutik.