58

Facebook-analys av

Speed Group

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Speed Group. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*58, vilket är 17 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Speed Group publicerar ett inlägg igenomsnitt 4,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
51
Frekvens
63
Följare
1,4K
Interaktioner
981
Interaktioner per inlägg
20,9
Interaktioner per följare
0,7
Inlägg per vecka
4,8

Vinnarinlägg

Speed Group

Vill du ha en fartfylld och varierande roll i ett härligt team? Bli vår kollega! Nu söker vi på Speed Group ytterligare en bemanningskoordinator med servicekänsla ända ut i fingerspetsarna. Vi söker dig som är noggrann, lösningsfokuserad och utmanas av att lägga det pussel som…

68 interaktionspoäng på 1 427 följare
Speed Group

Nu är det första skakiga skoptaget grävt inför bygget av vår nya logistikanläggning på 38 000 kvadratmeter på Viared, Borås. Vem den eminente grävmaskinisten är? Speeds CEO Peter Nilsson, såklart! För att undvika försening av bygget kommer vi dock överlåta det fortsatta grävandet…

61 interaktionspoäng på 1 427 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Speed Group

Lediga jobb

Hos Speed Group finns jobb inom exempelvis lager, logistik, produktion, industri och elektronikproduktion. Tveka inte, ansök idag!

0 interaktionspoäng på 1 427 följare
Speed Group

Vill du ta en ledande position inom teknik och produktion? Vill du arbeta på ett internationellt bolag som ger stora karriärmöjligheter? Välkommen till Parker Hannifin – världsledande inom rörelse- och styrteknik. Ansök idag eller tipsa en vän.

Lediga tjänster

Hos Speed Group finns jobb inom exempelvis ekonomi, marknad, försäljning, HR och administration. Tveka inte, ansök idag!

0 interaktionspoäng på 1 427 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.