62

Instagram-analys av

Söders Blommor, Växjö

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Söders Blommor, Växjö. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Söders Blommor, Växjö publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
60
Följarskara
52
Frekvens
67
Följare
2,1K
Interaktioner
1,9K
Interaktioner per inlägg
156
Interaktioner per följare
0,9
Inlägg per vecka
5,7

Vinnarinlägg

Söders Blommor, Växjö

ERNST på andra sidan bordet ???? Så mycket snyggt som är inköpt till våren 2018. Söders Blommor längtar????

226 interaktionspoäng på 2 069 följare
Söders Blommor, Växjö

Idag är det stora kontraster! Vårkänslor inne och riktig vinter ute ????❄️ Vi har fortfarande SUPERKLIPP på tulpaner, skynda fynda! ☃ #sodersblommor #tulips #theflowereffect #vaxjocity

195 interaktionspoäng på 2 069 följare

Förlorarinlägg

Söders Blommor, Växjö

I morgon på kulturnatten har jag Maria Bolander och fotografen Anna Nordström utställning på Konsthallen. Blommor och foto i en härlig blandning, varmt välkommen mellan 12.00-24.00 till utställning "Samtid" Vernissage kl 18.30-20.00, hoppas vi ses????

115 interaktionspoäng på 2 069 följare
Söders Blommor, Växjö

Nyheter uppackat ???? Grönt är skönt ????

118 interaktionspoäng på 2 069 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.