55

Facebook-analys av

FC Gute

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från FC Gute. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*55, vilket är 10 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. FC Gute publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
50
Följarskara
51
Frekvens
58
Följare
1,4K
Interaktioner
543
Interaktioner per inlägg
18,1
Interaktioner per följare
0,4
Inlägg per vecka
3,1

Vinnarinlägg

FC Gute

SNART DAGS! Nu är det inte många dagar kvar till GA-cup 2018... (26e, 27e, 28 jan). Så vi valde helt enkelt att kolla läget hos sex av våra duktiga ungdomslag. (Slå på HD på videon för bättre bild)

57 interaktionspoäng på 1 390 följare
FC Gute

Tre nya spelare klara för FC Gutes A-lag

Tre nya spelare klara för FC Gutes A-lag

Nu är det klart med följande spelare som förstärker vår A-lags trupp. Egna talangen Samuel Johansson är klar för spel i A truppen nästa säsong. Samuel är en spelare som kan spela både på mittfält och i försvarslinje. Viktor Segerlund en Guteprodukt som spelat i Dalhem i något…

50 interaktionspoäng på 1 390 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

FC Gute

Tack för ditt stöd! - lagetiditthjarta

Tack för ert stöd till svensk fotboll! Sportbladets kampanj i samarbete med Svenska Fotbollförbundet är stängd för den här gången! Pengarna till klubbarna kommer att utbetalas i januari 2018. Frågor om kampanjen hittar du här! Håll utkik på Sportbladet.se när vi drar igång nästa…

0 interaktionspoäng på 1 390 följare
FC Gute

Vi har anslutit oss till Idrottsuppropet #fairplay

Vi har anslutit oss till Idrottsuppropet #fairplay

Idrottsrörelsen är en naturlig mötesplats mellan individer, en plats där vi möts oavsett bakgrund och erfarenheter. Idrotten har fått och tagit en aktiv roll i arbetet med att välkomna och inkludera personer som kommit nya till Sverige. Många som kommit till våra föreningar är…

2 interaktionspoäng på 1 390 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.