73

Facebook-analys av

På Flotten

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från På Flotten. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*73, vilket är 46 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. På Flotten publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,9 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
91
Följarskara
52
Frekvens
44
Följare
2,2K
Interaktioner
822
Interaktioner per inlägg
164
Interaktioner per följare
0,4
Inlägg per vecka
0,9

Vinnarinlägg

På Flotten

Nästa sommar blir ännu flottare På flotten var en sommarsuccé i Karlskoga 2017. 2018 är den tillbaka. Och nästa sommar ska bli ännu flott-are på och vid Möckeln. Uno Svenningsson, Moneybrother, Eva Eastwood och Sten & Stanley med flera fyllde på menyn och lät alla få fem gratis…

299 interaktionspoäng på 2 214 följare
På Flotten

Kära vänner, vi går mot ljusare tider och vi kan inte låta bli att i smyg räkna ner lite till Karlskogas härligaste sommarkvällar På Flotten. ???? Så blir vi lite nostalgiska och minns de fina konserterna som varit med bla Uno Svenningsson, Mariette, Anders (Moneybrother) Wendin, Sten &…

239 interaktionspoäng på 2 214 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

På Flotten

Foto: Tord Saxin

45 interaktionspoäng på 2 214 följare
På Flotten

Kommer ni ihåg den här magiska sommarkvällen?? Det var Flotte-premiär och Uno Svenningsson sjöng för oss På Flotten ???? Behöver vi nämna att vi längtar bara liiiiiiiiite grann till sommaren nu?? ❤️???????? #tbt

58 interaktionspoäng på 2 214 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.