69

Instagram-analys av

Jönköpings Södra IF

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Jönköpings Södra IF. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*69, vilket är 38 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Jönköpings Södra IF publicerar ett inlägg igenomsnitt 21,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
57
Följarskara
55
Frekvens
100
Följare
5,5K
Interaktioner
37,9K
Interaktioner per inlägg
361
Interaktioner per följare
6,8
Inlägg per vecka
21,2

Vinnarinlägg

Jönköpings Södra IF

Anton Cajtoft vald till årets målvakt på Jönköpings Fotbollsgala ⭐️

808 interaktionspoäng på 5 531 följare
Jönköpings Södra IF

Joakim Karlsson förlänger med ytterligare två år!

746 interaktionspoäng på 5 531 följare

Förlorarinlägg

Jönköpings Södra IF

Idag är det 21 dagar kvar till seriepremiär och intervjun med #21 @antonandreasson finns nu på vår hemsida! ???? • Säkra ditt årskort via länken i bion ???????? Foto: Anna Hållams #tillsammans #jönköpingssödra

143 interaktionspoäng på 5 531 följare
Jönköpings Södra IF

26 dagar kvar till seriepremiär ⚽️???? • Intervju med #26 @markustegeback finns nu på vår hemsida! ???? • Länk till årskort finns som vanligt i bion???? Foto: Anna Hållams #tillsammans #jönköpingssödra

145 interaktionspoäng på 5 531 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.