59

Instagram-analys av

Helagotland.se

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Helagotland.se. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 18 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Helagotland.se publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
55
Frekvens
66
Följare
5,8K
Interaktioner
2,8K
Interaktioner per inlägg
237
Interaktioner per följare
0,5
Inlägg per vecka
5,5

Vinnarinlägg

Helagotland.se

Visst var det vackert på Gotland i dag? ❄️???????? * Sugen på att se fler vinterbilder på ön? Spana in vår sajt i så fall! Länk finns i bio!

522 interaktionspoäng på 5 767 följare
Helagotland.se

Högklint, vinter och solnedgång. En fin kombination! ????❤️

371 interaktionspoäng på 5 767 följare

Förlorarinlägg

Helagotland.se

Vem tycker du ska bli Hela Gotlands hjälte? ???? Glöm inte bort att rösta!! Länk i bio

60 interaktionspoäng på 5 767 följare
Helagotland.se

Vem blir Hela Gotlands hjälte 2018? Snart vet vi! #helagotlandshjalte

93 interaktionspoäng på 5 767 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.