65

Facebook-analys av

Gå I Skor & Kläder

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Gå I Skor & Kläder. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 31 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Gå I Skor & Kläder publicerar ett inlägg igenomsnitt 17,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
51
Frekvens
100
Följare
1,3K
Interaktioner
2,6K
Interaktioner per inlägg
16,7
Interaktioner per följare
2,1
Inlägg per vecka
17,5

Vinnarinlägg

Gå I Skor & Kläder

20% på ALLT ???? Dela mm och vinn ett Presentkort på 500:- ???? För att vara med och tävla om ett presentkort: * Dela detta inlägg ✔️ * Gilla inlägget ✔️ * Skriv i kommentarsfältet nedan vad du önskar dig i julklapp ✔️ Tävlingen håller på fram till lördagen den 2/12 och…

256 interaktionspoäng på 1 267 följare
Gå I Skor & Kläder

God Jul från oss till er alla ????

84 interaktionspoäng på 1 267 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Gå I Skor & Kläder
0 interaktionspoäng på 1 267 följare
4 mån sedan
Gå I Skor & Kläder
1 interaktionspoäng på 1 267 följare
3 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.