63

Facebook-analys av

DINÉ Burgers Norrköping

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från DINÉ Burgers Norrköping. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 25 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. DINÉ Burgers Norrköping publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,7 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
68
Följarskara
51
Frekvens
52
Följare
1,6K
Interaktioner
5,7K
Interaktioner per inlägg
133
Interaktioner per följare
3,7
Inlägg per vecka
1,7

Vinnarinlägg

DINÉ Burgers Norrköping

WE WANT YOU! ???? Vill du vara en del av DINÉ? Just nu söker vi sköna personer med en extra feeling för service till såväl kök som servisen ✌????. Erfarenhet är ett stort plus men viktigast är att du har huvudet på skaft och vill erbjuda våra gäster det lilla lilla extra. Vi ser…

354 interaktionspoäng på 1 556 följare
DINÉ Burgers Norrköping

Helloooo weekend! Vi har burgare, vi har shakes, vi har en fantastisk miljö. Vad kan gå fel? Spendera helgen på bästa sätt, hos oss såklart! ????✌????????

266 interaktionspoäng på 1 556 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

DINÉ Burgers Norrköping
19 interaktionspoäng på 1 556 följare
5 mån sedan
DINÉ Burgers Norrköping

Vi på DINÉ önskar er en god jul och ett gott nytt år. Nedan hittar ni våra öppettider under årets sista dagar. Vi har haft ett helt fantastiskt år i Norrköping och kommer tillbaka starka nästa år. Tills dess, hitta en tid som passar, och sväng förbi på en burgare mellan all julmat ✌????????????????

20 interaktionspoäng på 1 556 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.