66

Instagram-analys av

Team Sportia

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Team Sportia. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 31 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Team Sportia publicerar ett inlägg igenomsnitt 16,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
51
Frekvens
100
Följare
1,5K
Interaktioner
9,4K
Interaktioner per inlägg
72,6
Interaktioner per följare
6,2
Inlägg per vecka
16,9

Vinnarinlägg

Team Sportia

Åååh vad vi tycker om kunder som Lollan!!

225 interaktionspoäng på 1 516 följare
Team Sportia

Julbord med personalen - "Stad i ljus", här kommer viiiiii

181 interaktionspoäng på 1 516 följare

Förlorarinlägg

Team Sportia

✨✨5 år med Jack & Jones! ✨✨ Det firar vi med att ha kvällsöppet Torsdag 7/12 kl 18-21 med modevisning & galna erbjudanden! Vi lottar ut ett presentkort på || Jack & Jones || till ett värde av 500kr Gilla & dela bilden, samt tagga en vän som du tror vill vinna!

7 interaktionspoäng på 1 516 följare
Team Sportia

50% på massor av skor samt 30% på alla dubbade skor❄️

8 interaktionspoäng på 1 516 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.