69

Facebook-analys av

Soheila Fors

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Soheila Fors. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*69, vilket är 39 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Soheila Fors publicerar ett inlägg igenomsnitt 7,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
55
Följarskara
78
Frekvens
72
Följare
29,9K
Interaktioner
110,7K
Interaktioner per inlägg
769
Interaktioner per följare
3,7
Inlägg per vecka
7,1

Vinnarinlägg

Soheila Fors

Du, försök inte! Att vara djupt kritisk till islamism och till sharia är inte rasism. Försök inte blåsa upp den ankan igen! Vi vet att det inte är sant. Det finns ingen ras som heter muslim eller islamist. Det är inte ens främlingsfientligt. Sverige är fullt av kristna araber, ateistiska…

8 093 interaktionspoäng på 29 923 följare
Soheila Fors

Det hände igen. En arg invandrarkvinna ringer till mig. Hon är från Mellanöstern. Efter inledande artigheter och tack för mina inlägg säger hon: - Jag är muslim och jobbar med flyktingar. När jag sätter krav på flyktingar och när jag talar om värderingar då kallas jag in till chefen…

4 884 interaktionspoäng på 29 923 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Soheila Fors

Insamlingskontot växer hundralapp för hundralapp och vi har blivit lovade mycket mer. Vår administration är gratis och vår revision professionell. Betrodda medarbetare fördelar hjälpen. Redovisning av hur biståndet delats ut sänds till dem som mailar till oss på [email protected]

7 interaktionspoäng på 29 923 följare
Soheila Fors

Nu har snart 50.000 kommittén! Vi håller just på ordna en säker överföring så att vart enda öre kommer fram. Tack alla goda givare det här kommer att bli fantastiskt.

32 interaktionspoäng på 29 923 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.