63

Facebook-analys av

Radio Nostalgi

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Radio Nostalgi. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Radio Nostalgi publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,9 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
71
Följarskara
51
Frekvens
47
Följare
2,2K
Interaktioner
5,7K
Interaktioner per inlägg
184
Interaktioner per följare
2,6
Inlägg per vecka
0,9

Vinnarinlägg

Radio Nostalgi

ANITA LINDBLOM 80 ÅR IDAG Anita Lindblom, född den 14 december 1937 i Gävle, skivdebuterade 1956 med singeln Ljuva ungkarlstid på skivmärket Polydor. Men det blev hos Simon Brehms bolag Karusell och genom inspelningen av Edith Piafs världshit Milord på svenska som hon uppmärksammades först.…

701 interaktionspoäng på 2 163 följare
Radio Nostalgi

ROCK-BORIS BLEV 76 ÅR Boris Lindqvist, född den 22 december 1940, har avlidit på Cypern där han varit bosatt som pensionär. Hans musikaliska bana startade i 13-årsåldern som trombonist i Frälsningsarmén. Boris spelade även gitarr, piano och orgel. Hans karriär som rockartist tog sin…

587 interaktionspoäng på 2 163 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Radio Nostalgi

Programmet om filmen Rio Bravo kan nu avlyssnas dygnet runt fram till söndag 18 februari 2018 på www.radionostalgi.se under "Senaste program" - klicka på Café Nostalgi.

4 interaktionspoäng på 2 163 följare
Radio Nostalgi
9 interaktionspoäng på 2 163 följare
4 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.