61

Facebook-analys av

ICA Supermarket Jämjöhallen

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från ICA Supermarket Jämjöhallen. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. ICA Supermarket Jämjöhallen publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
54
Frekvens
75
Följare
2,8K
Interaktioner
10,1K
Interaktioner per inlägg
123
Interaktioner per följare
3,6
Inlägg per vecka
8,1

Vinnarinlägg

ICA Supermarket Jämjöhallen

Lucka 18! Dags för ännu en tävling! Nu har du chansen att vinna den här julkorgen. Det du behöver göra för att vinna är att gissa vikten på korgen. Gilla och dela gärna inlägget. Personen som gissar rätt först/kommer närmst rätt svar vinner. Tävlingen avslutas imorgon 19/12. …

911 interaktionspoäng på 2 817 följare
ICA Supermarket Jämjöhallen

Lucka 15! Fredag och vad passar väl bättre än en tävling. Detta kan du inte missa! I potten ligger en full HD action kamera. Det du behöver göra är att gissa hur många pepsi Max vi sålde under november månad 2017. Gilla och dela gärna inlägget! Den som gissar rätt först/kommer…

660 interaktionspoäng på 2 817 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

ICA Supermarket Jämjöhallen

Idag är det Singles Day, världens största e-handelsdag med ursprung i Kina. Det firas med 25% rabatt på utvalda varor på Ica Hemma idag 11/11. https://www.icahemma.se/supermarket/jamjo Välkomna in till oss på Jämjöhallen!

20 interaktionspoäng på 2 817 följare
ICA Supermarket Jämjöhallen

Kul att så många ville vara med och tävla om den här actionkameran! Nu är tävlingen avslutad och vi har en vinnare. Rätt svar är: 552 st sålda pepsi max under november 2017. Personen som lyckades komma närmst rätt svar är: Mats Mårtensson , som gissade på 550. Grattis! Du är…

23 interaktionspoäng på 2 817 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.