66

Instagram-analys av

Kalix Maskiner

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Kalix Maskiner. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 33 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Kalix Maskiner publicerar ett inlägg igenomsnitt 19,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
53
Frekvens
100
Följare
3,9K
Interaktioner
27,9K
Interaktioner per inlägg
220
Interaktioner per följare
7,1
Inlägg per vecka
19,2

Vinnarinlägg

Kalix Maskiner

Nu pustar vi ut efter en magisk skotervecka

699 interaktionspoäng på 3 904 följare
Kalix Maskiner

Gilla bilden för en chans att vinna dessa nya mössor

525 interaktionspoäng på 3 904 följare

Förlorarinlägg

Kalix Maskiner

Superfin skoterbyxa för tjejer! Lite kortare ben samt plats för lite kurvor! ✨

36 interaktionspoäng på 3 904 följare
Kalix Maskiner

Hjälmen!

39 interaktionspoäng på 3 904 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.