72

Facebook-analys av

Taco Bar

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Taco Bar. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*72, vilket är 44 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Taco Bar publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,5 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
100
Följarskara
51
Frekvens
24
Följare
1,1K
Interaktioner
3,1K
Interaktioner per inlägg
620
Interaktioner per följare
2,8
Inlägg per vecka
0,5

Vinnarinlägg

Taco Bar

Hola Eskilstuna???? Vi är väldigt glad över vår kommande etablering i Eskilstuna. Restaurangen kommer att ligga på Fristadstorget 10 och vi planerar att öppna i början av mars om allt går enligt plan. Belugakaviar, gåslever och ostron i all ära. Ibland är det svårt att slå Soft tacos,…

1 867 interaktionspoäng på 1 124 följare
Taco Bar

HÔLA Eskilstuna! Alla pusselbitar börjar falla på plats och vi har siktet inställt på att öppna fredagen den 23:e februari ????, innan sportlovet. Snart hoppas vi att du kommer förbi vår fina restaurang, smakar galet god tex-mex, lovely soft tacos???? med något gott att dricka????????????,…

442 interaktionspoäng på 1 124 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Taco Bar
21 interaktionspoäng på 1 124 följare
3 mån sedan
Taco Bar

MEDARBETARE WANTED till Taco Bar Eskilstuna Vi söker dig som älskar service och är en person som uppskattar ordning och reda. Du är glad och utåtriktad och har en positiv inställning till livet, samt en fallenhet för bra service. För att kunna ge den bästa servicen behöver du kunna prata…

341 interaktionspoäng på 1 124 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.