56

Facebook-analys av

Visby Roma Hockey

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Visby Roma Hockey. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*56, vilket är 12 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Visby Roma Hockey publicerar ett inlägg igenomsnitt 7,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Visby Roma Hockey för oengagerande inlägg. De 3265 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Visby Roma Hockey. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
42
Följarskara
55
Frekvens
74
Följare
3,3K
Interaktioner
1,4K
Interaktioner per inlägg
47,0
Interaktioner per följare
0,4
Inlägg per vecka
7,8

Vinnarinlägg

Visby Roma Hockey

Äntligen Allettan! Fredag 29 dec kl 19.00 smäller det. Ett taggat Visby Roma tar emot Väsby i premiären. Gilla och dela detta inlägg och fem lyckliga vinnare får vardera 2 st biljetter.

193 interaktionspoäng på 3 265 följare
Visby Roma Hockey

Imorgon ons 3/1 kommer Valbo på besök för en ny tuff drabbning i Allettan. Gilla och dela inlägget och tävla om fri entré. Biljetter till matchen köper du här

115 interaktionspoäng på 3 265 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Visby Roma Hockey

BILJETTSLÄPP! Nu kan du köpa ditt Allettankort eller varför inte ge bort ett i julklapp? Läs mer här goo.gl/fNiY5M

5 interaktionspoäng på 3 265 följare
Visby Roma Hockey

Fler nya produkter i webbshopen! Fram till tisdag garanterar vi leverans innan julafton!

9 interaktionspoäng på 3 265 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.