63

Facebook-analys av

Revyresan

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Revyresan. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Revyresan publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,0 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
70
Följarskara
51
Frekvens
49
Följare
1,5K
Interaktioner
3,1K
Interaktioner per inlägg
88,8
Interaktioner per följare
2,1
Inlägg per vecka
1,0

Vinnarinlägg

Revyresan

Tack för en härlig kväll i Stora Tuna kyrka!

189 interaktionspoäng på 1 468 följare
Revyresan

Underbar fredagslunch!

174 interaktionspoäng på 1 468 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Revyresan
28 interaktionspoäng på 1 468 följare
4 mån sedan
Revyresan

Dagens repetitioner. Den 16/3 blir det ett nedslag på skidspelens afterski som en liten mellanlandning inför premlären!

40 interaktionspoäng på 1 468 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.