Facebook-analys av

Be·Aeternal

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Be·Aeternal, baserad i Barcelona i Catalonia. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*69, vilket är 38 % bättre än medianen.

69

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
66
Följarskara
51
Frekvens
90

Några expertråd från Nischad Utbildning

Utmärkt publiceringsfrekvens! Be·Aeternal publicerar ett inlägg igenomsnitt 6,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Skaffa fler följare! Verksamheten har ganska få följare. Visst är det kul att nära och kära följer verksamheten, men det behövs en större volym för att det ska bli några affärer av det.

Kurstipset: Facebook för företag (bas-/medelnivå)
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Unknown 11 mars.
Fler kurstillfällen >>>

Några intressanta värdemätare värda att följa

Följare
561
Interaktioner
3,2K
Interaktioner per inlägg
13,2
Interaktioner per följare
5,7
Inlägg per vecka
6,1


Interaktioner per inlägg

Kurstipset: Facebook för företag (bas-/medelnivå)
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Unknown 11 mars.
Fler kurstillfällen >>>

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

Kurstips

» Google Ads för företag i Stockholm 26 maj

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning har utbildat och stöttat 3 500+ verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Vi är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 3 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter på Facebook. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Creemos en un rejuvenecimiento natural, integral, efectivo y duradero tanto del rostro como del cuello. Nos mantenemos al día en técnicas y recursos para ofrecerte un plan quirúrgico con los más altos estándares de seguridad y cuidados.