61

Facebook-analys av

Brahe Basket

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Brahe Basket. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Brahe Basket publicerar ett inlägg igenomsnitt 11,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
50
Följarskara
50
Frekvens
88
Följare
1,1K
Interaktioner
2,2K
Interaktioner per inlägg
21,6
Interaktioner per följare
2,0
Inlägg per vecka
11,6

Vinnarinlägg

Brahe Basket

Charlie Bjarnemar med moderklubb Brahe Basket vill skänka 1 kr per poäng i matchen mellan Brahe & Bankeryd. I samband med detta vill Charlie ta chansen att lyfta fram, skriva om, hedra, skildra, romantisera om en svunnen tid så som han minns den. Säsongen 2008/2009. Jag vill minnas den…

65 interaktionspoäng på 1 085 följare
Brahe Basket

????Stort tack till ALLA som har stöttas oss i poäng-sponsor-matchen! ???? Vi har samlat in smått otroliga 200kr för varje poäng i kvällens match mellan Brahe och Bankeryd ???? Gissa om det jublades när 3p skotten satt ???? Tyvärr blev det förlust i en tajt match där slutställningen…

55 interaktionspoäng på 1 085 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Brahe Basket
2 interaktionspoäng på 1 085 följare
6 v sedan
Brahe Basket

Sportlovet Det är inga öppna träningar för 07/08 söndagarna 11/2 och 18/2. De flesta lag tränar som vanligt under sportlovet men kolla med era tränare om ni är osäkra. På Råslättsskolan är en Öppen sportlovsträning för 9-12 år på onsdag (14/2) kl 17.00-18.00. Välkomna!

5 interaktionspoäng på 1 085 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.