67

Facebook-analys av

Fotograf Hasse Andersson

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Fotograf Hasse Andersson. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*67, vilket är 33 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Fotograf Hasse Andersson publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,4 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
89
Följarskara
51
Frekvens
22
Följare
1,3K
Interaktioner
578
Interaktioner per inlägg
116
Interaktioner per följare
0,4
Inlägg per vecka
0,4

Vinnarinlägg

Fotograf Hasse Andersson

Här kommer några klipp från mitt senaste möte med havsörn. Jag hade den stora äran att få inviga Vargas Vildmarkslodge nya havsörnsgömsle i helgen. Ett ställe jag kommer återkomma till och som jag varmt kan rekommendera.

195 interaktionspoäng på 1 342 följare
Fotograf Hasse Andersson

Idag var jag och filmade Gysinge bruk på uppdrag av kund. Passade även på att ta en kaffe bland strömstararna vid Sevedskvarn. Nytta och nöje :)

161 interaktionspoäng på 1 342 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Fotograf Hasse Andersson

Denna resan kan varmt rekommenderas.

12 interaktionspoäng på 1 342 följare
Fotograf Hasse Andersson

Det finns olika sätt att hantera kyla! Här en grupp makaker som nyttjar varandra för att hålla värmen. Bilden är från en tidigare resa till Japan.

67 interaktionspoäng på 1 342 följare

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.