60

Facebook-analys av

Havets Källa & Jogersö Camping

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Havets Källa & Jogersö Camping. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 20 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Havets Källa & Jogersö Camping publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,3 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
64
Följarskara
51
Frekvens
51
Följare
1,4K
Interaktioner
957
Interaktioner per inlägg
87,0
Interaktioner per följare
0,7
Inlägg per vecka
1,3

Vinnarinlägg

Havets Källa & Jogersö Camping

Vi söker sommarpersonal till JogersÖ Camping! Nu är det dags för ett nytt härligt campingår, vår högsäsong närmar sig :) Vill du vara med oss i sommar och träffa alla goa gäster? Vi söker personal till receptionen och städ. Vi vill att du klarar av att ha många bollar i luften, är…

244 interaktionspoäng på 1 366 följare
Havets Källa & Jogersö Camping

Från oss härute till er alla därute , en riktigt God Jul och Gott Nytt År, önskar Niklas, Susann och Johan.

135 interaktionspoäng på 1 366 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Havets Källa & Jogersö Camping

Varmt välkomna Camilla & Patrik!

28 interaktionspoäng på 1 366 följare
Havets Källa & Jogersö Camping

Mys i en Time-Out på vårt JogersÖ. Ströva runt på ön och njut av gammelskogen och havet. Blir du lite frusen så kan du krypa in i vår skogsbastu. 1 st övernattning i vår nybyggda villavagn + bastu = 890 kr/ 2 personer. Helgweekend 2 övernattningar + bastu = 1290 kr för 2 personer.…

50 interaktionspoäng på 1 366 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.