71

Instagram-analys av

Badminton Sweden Officiell

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Badminton Sweden Officiell. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*71, vilket är 42 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Badminton Sweden Officiell publicerar ett inlägg igenomsnitt 13,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
67
Följarskara
51
Frekvens
94
Följare
1,3K
Interaktioner
3,7K
Interaktioner per inlägg
155
Interaktioner per följare
2,9
Inlägg per vecka
13,4

Vinnarinlägg

Badminton Sweden Officiell

TÄVLING! Vilken av U15 spelarnas egna intervjuer är bäst? Rösta på din favorit här! Flest ”gilla” vid midnatt mellan lördag och söndag vinner ????????. -Bidrag 6/6 (Adam, Alvin och Kim)

259 interaktionspoäng på 1 302 följare
Badminton Sweden Officiell

Stark seger mot Island med 5-0???????????? Bra av unga Ash att inleda med att vinna i två raka och visa vägen för oss andra! Just ätit lunch med laget, dags för en dusch nu som sedan följs av en långt nap???????? Ny match ikväll mot Israel, start 19.00. På återseende???????? Photo by @markphelan????

220 interaktionspoäng på 1 302 följare

Förlorarinlägg

Badminton Sweden Officiell

TÄVLING! Vilken av U15 spelarnas egna intervjuer är bäst? Rösta på din favorit! Flest ”gilla” för respektive klipp vid midnatt mellan lördag och söndag vinner ett hemligt pris innan lägrets slut ????????

73 interaktionspoäng på 1 302 följare
Badminton Sweden Officiell

U15 värmer upp inför mixedpasset.

84 interaktionspoäng på 1 302 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.