55

Instagram-analys av

Martin Lundgren

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Martin Lundgren, baserad i Halmstad i Halland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*55, vilket är 10 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Martin Lundgren publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,1 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

Få följare. Verksamheten har ganska få följare. Visst är det kul att nära och kära följer verksamheten, men det behövs en större volym för att det ska bli några affärer av det.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Martin Lundgren. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
59
Följarskara
42
Frekvens
50
Följare
594
Interaktioner
521
Interaktioner per inlägg
43,4
Interaktioner per följare
0,9
Inlägg per vecka
1,1

Vinnarinlägg

Martin Lundgren

Some writing going on ????????

67 interaktionspoäng på 594 följare
Martin Lundgren

#Repost @sprallice with @get_repost ・・・ After sessions at @arielzamit.idrottsmassage and @bodyworksweden I’m finally getting better. Still a lot of work to do. But a step closer to pain free training. #thetrainingplan #overheadsquat #squats #crossfit #träning #crossfitgirls #alicefagrell…

57 interaktionspoäng på 594 följare
Kurstipset: Instagram för företag
Måste-kunskaper för dig som vill nå kvinnor och unga vuxna i Sverige. Välkommen till Norrköping 16 oktober, Uppsala 18 oktober, Lund 25 oktober eller Göteborg 6 november.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Martin Lundgren

#Repost @friskgymnasten (@get_repost) ・・・ Alltså Shit, Linus! Måste bara få säga TACK för senast. Idag när jag simmade hade jag plötsligt en bättre höjd på min vänsterarm och jag kunde andas åt vänster... nåt som jag kämpat med ett år för att få till. Det är så synd att jag…

33 interaktionspoäng på 594 följare
Martin Lundgren

Next co-author to the new book is Åsa Åhman. Åsa is a certified Rolfer and yoga teacher. She works with Rolfing, Rolf movement and yoga to help people to better health and wellbeing. Åsa presents workshops all over Sweden and develops the class concept Easy Yoga for a big Swedish health club…

34 interaktionspoäng på 594 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.