67

Instagram-analys av

Bollnäs Bandy

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Bollnäs Bandy. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*67, vilket är 33 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Bollnäs Bandy publicerar ett inlägg igenomsnitt 14,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
55
Följarskara
53
Frekvens
97
Följare
3,6K
Interaktioner
21,3K
Interaktioner per inlägg
218
Interaktioner per följare
5,9
Inlägg per vecka
14,3

Vinnarinlägg

Bollnäs Bandy
820 interaktionspoäng på 3 616 följare
3 mån sedan
Bollnäs Bandy

Här kommer några skisser på hur vi tänkt att arenan på SJ-området ska se ut. Tanken är att byggnaden ska passa in i befintlig miljö så mycket som möjligt. Vad tycker ni?

632 interaktionspoäng på 3 616 följare

Förlorarinlägg

Bollnäs Bandy

Sök och dela personal med andra på Blixtin, med målet att skapa en mer lättillgänglig och hållbar arbetsmarknad. Ange kampanjkoden "BGIF" och stötta Bollnäs Bandy!

66 interaktionspoäng på 3 616 följare
Bollnäs Bandy

Snart är det dags. Bollnäs mot @saikbandy. Myran mot Bella. Välkomna!

68 interaktionspoäng på 3 616 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.