66

Facebook-analys av

Kackelstugan

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Kackelstugan. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 33 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Kackelstugan publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,9 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
70
Följarskara
59
Frekvens
53
Följare
10,3K
Interaktioner
14,0K
Interaktioner per inlägg
2,0K
Interaktioner per följare
1,4
Inlägg per vecka
1,9

Vinnarinlägg

Kackelstugan

Kära vänner! Ikväll söndag 25/2 kl 18 släpper vi ytterligare kvällar till sommaren 2018. Både nya akter plus några extrakonserter. Precis som förra året kan man vinna 2 biljetter inkl middag om man gillar och delar! Vi ses i sommar!

10 407 interaktionspoäng på 10 285 följare
Kackelstugan

Kära kackelvänner! Efter månader av arbete kommer så slutligen del 1 av sommarens program. Alla köp görs precis som förra året online på www.kackelstugan.com Som vanligt är biljetterna begränsade. Vi ses i sommar! Vi längtar efter er alla!

1 289 interaktionspoäng på 10 285 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Kackelstugan

Kära Vänner, det är måndag i januari men snart sommar. Vi har gjort en liten spellista för att inte saknaden skall bli för stor. Vi uppdaterar listan i slutet på februari då vi släpper de sista artisterna. Med vänliga hälsningar från oss på Kackelstugan #NowPlaying

KACKELSTUGAN 2018, a playlist by Pelle Aldestam on Spotify

Snart är somaren 2018 här, välkomna!!

177 interaktionspoäng på 10 285 följare
Kackelstugan

Vi är så glada för den respons vi fått på sommaren program. Mest glada är vi för att vi snart ses! Till dess får ni hålla tillgodo med musik från sommarens artister på Spotify! Håll ut! Ses snart! /Kackelstugan

KACKELSTUGAN 2018, a playlist by Pelle Aldestam on Spotify

Snart är somaren 2018 här, välkomna!!

184 interaktionspoäng på 10 285 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.