64

Facebook-analys av

Svenskt Skidskytte

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Svenskt Skidskytte. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 27 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Svenskt Skidskytte publicerar ett inlägg igenomsnitt 7,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
67
Frekvens
71
Följare
19,3K
Interaktioner
132,2K
Interaktioner per inlägg
924
Interaktioner per följare
6,8
Inlägg per vecka
7,0

Vinnarinlägg

Svenskt Skidskytte

OS-GULD!

16 906 interaktionspoäng på 19 304 följare
Svenskt Skidskytte

YES! Tjejerna trea i Oberhof!

9 764 interaktionspoäng på 19 304 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Svenskt Skidskytte

Är ni redo? Kl 12.15 i dag så kör vi masstart här i Ruhpolding. Sverige har Fredrik Lindström med i racet. Biffen har startnummer 19. Om ni inte är här på plats och hejar tillsammans med oss så kan vi rekommendera IBUs egen sändning att följa loppet:

19 interaktionspoäng på 19 304 följare
Svenskt Skidskytte
22 interaktionspoäng på 19 304 följare
4 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.