59

Facebook-analys av

Empleo Bemanning och Rekrytering

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Empleo Bemanning och Rekrytering. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 19 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Empleo Bemanning och Rekrytering publicerar ett inlägg igenomsnitt 6,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
52
Frekvens
71
Följare
1,1K
Interaktioner
964
Interaktioner per inlägg
10,4
Interaktioner per följare
0,9
Inlägg per vecka
6,8

Vinnarinlägg

Empleo Bemanning och…

Bemanning och rekrytering – En komplett och genuin samarbetspartner

Empleo är ett expansivt bemannings- och rekryteringsföretag i Växjö som startade hösten 2015. Bolaget drivs av ett team medarbetare med lång erfarenhet från branschen, som man nyttjat för att bli generalister, som kan möta de flesta av sina kunders behov.

60 interaktionspoäng på 1 095 följare
Empleo Bemanning och…

Vill du bli vår nya kollega? Vi på Empleo söker en Affärsdriven Rekryterare till vårt kontor i Växjö! Läs gärna mer och ansök på empleo.se eller ring mig på 0470-730191 så berättar jag mer! Välkommen!

16 interaktionspoäng på 1 095 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Empleo Bemanning och…

Vår kund Best Transport i Växjö växer vidare! Är du B-chaufför eller Lagermedarbetare och söker en ny utmaning? Ansök gärna redan idag, välkommen!

2 interaktionspoäng på 1 095 följare
Empleo Bemanning och…

Till Region Kronoberg och avdelningen Färdtjänst/Riksfärdtjänst söker vi en Handläggare med god kommunikationsförmåga! Vill du eller någon du känner veta mer om tjänsten? Läs mer på empleo.se eller ring oss på 0470-730190 så berättar vi mer!

3 interaktionspoäng på 1 095 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.