61

Instagram-analys av

Izakaya Moshi

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Izakaya Moshi. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Izakaya Moshi publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
63
Följarskara
50
Frekvens
56
Följare
1,1K
Interaktioner
2,5K
Interaktioner per inlägg
106
Interaktioner per följare
2,3
Inlägg per vecka
2,7

Vinnarinlägg

Izakaya Moshi

Mycket roligt på vår vegetariska middag hos fantastiska @kafedeluxe ???????? #julfest #bästagänget

150 interaktionspoäng på 1 115 följare
Izakaya Moshi

Glöm inte rösta på oss och vår fantastiska stjärna Sandra i Växjös bästa! ????????

149 interaktionspoäng på 1 115 följare

Förlorarinlägg

Izakaya Moshi

Baird Beer är ett familjeföretag som började brygga sin öl år 2000 i Numazu, Japan. Nu finns deras öl att avnjuta inte bara på flaska men även på fat här på Izakaya Moshi ???? Öltypen kommer variera, just nu hittar ni denna törstsläckande Pale ale:n☝????

38 interaktionspoäng på 1 115 följare
Izakaya Moshi

Tack alla som kom och firade vår 5-årsdag med oss igår ???? Vi är otroligt tacksamma, glada och taggade på flera roliga år! Nu kör vi vidare ???? #izakayamoshi #kulpåjobbet

64 interaktionspoäng på 1 115 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.