66

Instagram-analys av

Lena ∘ Norrköping ∘ Sweden????????

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Lena ∘ Norrköping ∘ Sweden????????. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 32 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Lena ∘ Norrköping ∘ Sweden???????? publicerar ett inlägg igenomsnitt 12,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
61
Frekvens
92
Följare
12,0K
Interaktioner
9,2K
Interaktioner per inlägg
270
Interaktioner per följare
0,8
Inlägg per vecka
12,8

Vinnarinlägg

Lena ∘ Norrköping ∘…

Hoppas ni får en härlig söndag! Skulle verkligen uppskatta att ni trycker på ❤️ eller slå på aviseringar så att jag syns i era flöden. Puss på er! #favorella

555 interaktionspoäng på 12 010 följare
Lena ∘ Norrköping ∘…

Instagram vad händer med dig?Ser ni ens mina bilder? Allt känns så himla tråkigt just nu med Instagram! #favorella

479 interaktionspoäng på 12 010 följare

Förlorarinlägg

Lena ∘ Norrköping ∘…

Here we have Cayenne by lovely @sandranobreart ???? Tack snälla för den fina presenten❤️ Måste bara hitta en finare ram till henne. Snacka om att min man är omringad av vackra tjejer????#favorella

108 interaktionspoäng på 12 010 följare
Lena ∘ Norrköping ∘…

Hej mina fina???? Har ni nån bra serie som jag bara måste titta på? #favorella

111 interaktionspoäng på 12 010 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.