66

Facebook-analys av

Klutmarksbacken

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Klutmarksbacken. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 32 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Klutmarksbacken publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,0 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
77
Följarskara
51
Frekvens
48
Följare
1,3K
Interaktioner
991
Interaktioner per inlägg
66,1
Interaktioner per följare
0,8
Inlägg per vecka
1,0

Vinnarinlägg

Klutmarksbacken

Idag öppnar vi stora liften samt både backe ett och tre (familjebacken)! Öppet hela helgen 10-16. Varmt välkomna!

288 interaktionspoäng på 1 285 följare
Klutmarksbacken

Äntligen!❄️Annandagen smyger vi igång och öppnar barnbacken och knappliften 10-16! Öppettider jullovet 10-16,nyårsafton och nyårsdagen stängt. Välkomna⛷????????! #klutmarksbacken #skelleftelever #alpinaklubbenskellefteå

147 interaktionspoäng på 1 285 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Klutmarksbacken

White Friday❄️! Kvällsöppet 18-21,Välkomna! #riktigskidbacke #alpinaklubbenskellefteå #visitskellefteå #skilove

19 interaktionspoäng på 1 285 följare
Klutmarksbacken

TRÅKIGT nog har vi haft inbrott igen i Klubbstugan i Klutmarksbacken.Det har hänt flertalet gånger i vinter.Dörren vandaliseras och bryts upp,allt godis och läsk blir stulet.Den här gången även en soptunna som gissningsvis användes som ”varukorg”. Hemskt tråkigt då det drabbar en…

22 interaktionspoäng på 1 285 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.