57

Instagram-analys av

Maliin Stoor - Qreate

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Maliin Stoor - Qreate. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*57, vilket är 13 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Maliin Stoor - Qreate publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Maliin Stoor - Qreate för oengagerande inlägg. De 1572 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Maliin Stoor - Qreate. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
45
Följarskara
51
Frekvens
77
Följare
1,6K
Interaktioner
4,8K
Interaktioner per inlägg
39,1
Interaktioner per följare
3,1
Inlägg per vecka
8,7

Vinnarinlägg

Maliin Stoor - Qreate

@ullesogonblick och @maliinstoor i kreativ stund

160 interaktionspoäng på 1 572 följare
Maliin Stoor - Qreate

#hejmittvinterland

149 interaktionspoäng på 1 572 följare

Förlorarinlägg

Maliin Stoor - Qreate

TILL SALU!! Rensar lite - använder inte så testar därför att sälja här på Insta men även på Facebook - IKEA Docksta 105cm - nypris 1695kr - lite skadat på ett ställe på kanten (se nästa bild) pris 500kr - skickas inte - hämtas i Borlänge Centrum #tillsalu #docksta #bord #ikea

6 interaktionspoäng på 1 572 följare
Maliin Stoor - Qreate

@i_huvudet_alexander_lervik @formex.se

10 interaktionspoäng på 1 572 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.