69

Instagram-analys av

Himlen Runt Hörnet AB

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Himlen Runt Hörnet AB. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*69, vilket är 37 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Himlen Runt Hörnet AB publicerar ett inlägg igenomsnitt 16,1 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
59
Följarskara
51
Frekvens
100
Följare
1,8K
Interaktioner
7,2K
Interaktioner per inlägg
120
Interaktioner per följare
4,0
Inlägg per vecka
16,1

Vinnarinlägg

Himlen Runt Hörnet AB

Medan jag roat mej med att klä om möbler har min bästa vän trots förkylning varit i butiken o gjort såååå fint!! Tusen tack @smcbystrom!! ❤❤❤

213 interaktionspoäng på 1 790 följare
Himlen Runt Hörnet AB

Vinter????!!

194 interaktionspoäng på 1 790 följare

Förlorarinlägg

Himlen Runt Hörnet AB

Förstås öppet som vanligt kommande helg, lördag o söndag 16 o 17 december 11-15! VÄLKOMNA!

61 interaktionspoäng på 1 790 följare
Himlen Runt Hörnet AB

Upprepar öppettiderna under helgerna, därefter stängt en bit in på det nya året! Välkomna!

64 interaktionspoäng på 1 790 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.