66

Facebook-analys av

Würth Svenska AB

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Würth Svenska AB. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 32 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Würth Svenska AB publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,8 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
74
Följarskara
53
Frekvens
53
Följare
1,7K
Interaktioner
1,5K
Interaktioner per inlägg
48,3
Interaktioner per följare
0,9
Inlägg per vecka
1,8

Vinnarinlägg

Würth Svenska AB

21 och 23 november har vi Öppet Hus i våra butiker! Vi har fyllt butiken med kampanjprodukter - dessutom bjuder vi på något gott att äta. Se vilket datum din butik har Öppet Hus på wurth.se. Hoppas vi ses! https://www.wurth.se/butiker/ #butikerförproffs #wurthsvenska

112 interaktionspoäng på 1 695 följare
Würth Svenska AB

Vi vill önska Dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Vi väljer i år att lägga våra julklappspengar på den viktiga forskningen kring ALS och barncancer. Angelägna områden som vi gärna vill stötta. #wurthsvenska

64 interaktionspoäng på 1 695 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Würth Svenska AB
18 interaktionspoäng på 1 695 följare
3 mån sedan
Würth Svenska AB

Kolla in filmen om Würth Spider - vårt smidiga och tidsbesparande verktyg för vindrutebyte :)

Demontera vindrutan med Würth Spider

Inför vindrutebyte, demontera vindrutan enkelt och tidseffektivt med Würth Spider. https://www.wurth.se/produkter/fordonsreservdelar--tillbehor/fordonsreserv...

27 interaktionspoäng på 1 695 följare

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.