64

Instagram-analys av

Stall Reje

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Stall Reje. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 27 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Stall Reje publicerar ett inlägg igenomsnitt 11,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
55
Frekvens
88
Följare
5,8K
Interaktioner
23,4K
Interaktioner per inlägg
225
Interaktioner per följare
4,0
Inlägg per vecka
11,7

Vinnarinlägg

Stall Reje

Så tacksam och glad för att jag har hittat en så fantastisk tränare (och person) i @ninahofmannkueppers ????????????!!! Ett bra komplement till lika grymma @tivisi ????, som just nu befinner sig på annan varmare ort ????????????????!

736 interaktionspoäng på 5 824 följare
Stall Reje

Sådant här väcker livet i en... ❄️????????????????!

640 interaktionspoäng på 5 824 följare

Förlorarinlägg

Stall Reje

En inspirerande dag

37 interaktionspoäng på 5 824 följare
Stall Reje

Fyller på med ännu en inspotavla till sadelkammaren ✨????????! #teamstallreje

63 interaktionspoäng på 5 824 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.