67

Instagram-analys av

Ica Maxi Linköping

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Ica Maxi Linköping. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*67, vilket är 35 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Ica Maxi Linköping publicerar ett inlägg igenomsnitt 14,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
58
Följarskara
51
Frekvens
97
Följare
1,4K
Interaktioner
10,5K
Interaktioner per inlägg
93,8
Interaktioner per följare
7,3
Inlägg per vecka
14,3

Vinnarinlägg

Ica Maxi Linköping

Nu har vi även dessa påsar på vår frukt&gröntavdelning! Ett alternativ till dig som vill välja bort plast, den härliga torgkänslan kommer som bonus. Påsen finns i två storlekar, använd den gärna om igen. Återanvändning är fint ❤.

229 interaktionspoäng på 1 440 följare
Ica Maxi Linköping

Snart nyårshelg, det är nu 9 år sen vi tog beslutet att sluta sälja fyrverkerier. För miljön, för olycksrisken och inte minst för djurens skull! Var rädda om er ❤ / Iris och husse Johan butikschef Maxi Linköping

209 interaktionspoäng på 1 440 följare

Förlorarinlägg

Ica Maxi Linköping

Namn: Goran Anställd sedan: 19 år Avd: frys Det bästa med att arbeta på Maxi: kontakten med människor, personlig utveckling och kollegorna! Favoritmat: moussaka Härligt att just DU jobbar hos oss Goran ???? lär kännas oss ➡ #maxifamiljenlkpg

19 interaktionspoäng på 1 440 följare
Ica Maxi Linköping

Snart dags att lussa loss! Hos oss finns lussekläder för både stora & små. #lucia, #icamaxi, #alv, #pepparkaka, #tomtenisse, #stjärngosse

33 interaktionspoäng på 1 440 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.