64

Facebook-analys av

Anna Haag

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Anna Haag. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*64, vilket är 27 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Anna Haag publicerar ett inlägg igenomsnitt 4,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Anna Haag för oengagerande inlägg. De 68140 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Anna Haag. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
32
Följarskara
100
Frekvens
63
Följare
68,1K
Interaktioner
147,5K
Interaktioner per inlägg
1,3K
Interaktioner per följare
2,2
Inlägg per vecka
4,6

Vinnarinlägg

Anna Haag

God Jul till er alla! ????

6 981 interaktionspoäng på 68 140 följare
Anna Haag

Så tacksam & stolt att vara en del av detta lag! ???????? #SvenskaTjejerÄrGrymmaGrejer

5 092 interaktionspoäng på 68 140 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Anna Haag

Julklappstips - har du en som behöver lite ny träningsinspiration och är så där lagom skidintresserad? Då är den här kursen vi gjort tillsammans med InspireME.se perfekt - ”Träna som en skidåkare!”

Träna som en längdskidåkare – Inspire Me

Träna som en längdskidåkare Anna Haag och Emil Jönsson Kurs Längdskidåkning

17 interaktionspoäng på 68 140 följare
Anna Haag

Farsdag-Tips till hurtiga farsan som behöver ny inspiration? Köp vår kurs ”träna som en skidåkare” från InspireME https://t.co/60ZEhjRjtF

Träna som en längdskidåkare – Inspire Me

Träna som en längdskidåkare Anna Haag och Emil Jönsson Kurs Längdskidåkning

43 interaktionspoäng på 68 140 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.