60

Instagram-analys av

Svenska Jägareförbundet

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Svenska Jägareförbundet. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 19 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Svenska Jägareförbundet publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,7 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
58
Följarskara
56
Frekvens
53
Följare
7,1K
Interaktioner
11,7K
Interaktioner per inlägg
510
Interaktioner per följare
1,6
Inlägg per vecka
1,7

Vinnarinlägg

Svenska Jägareförbundet

Nu kör vi! #2018 #jakt #sverige #bestnine2017 ????: @ollenordell

696 interaktionspoäng på 7 106 följare
Svenska Jägareförbundet

Lördag! #jakt #räv #helg #sverige

656 interaktionspoäng på 7 106 följare

Förlorarinlägg

Svenska Jägareförbundet

Finns inget som slår hoppfullheten hos en jägare precis innan första såten #jakt #godjul???? #höst #vinter #medlemskap #julklapp #????????

334 interaktionspoäng på 7 106 följare
Svenska Jägareförbundet

Det är många som önskar sig spårsnö till jul #jakt #höst #mellandagar #jaktdagar

345 interaktionspoäng på 7 106 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.