62

Facebook-analys av

Strandviks Blommor

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Strandviks Blommor. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 25 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Strandviks Blommor publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
64
Följarskara
52
Frekvens
57
Följare
1,6K
Interaktioner
5,6K
Interaktioner per inlägg
143
Interaktioner per följare
3,4
Inlägg per vecka
3,0

Vinnarinlägg

Strandviks Blommor

✨Tävling✨ På söndag är det 1 advent. Det vill vi uppmärksamma med våra fina adventsgrisar. Vill du vinna en adventsgris gör följande. Regler. •Tagga en eller flera personer. •Dela detta inlägg. På lördag 2/12 meddelar vi två lyckliga vinnare som får hämta varsin adventsgris.????????????

1 054 interaktionspoäng på 1 621 följare
Strandviks Blommor

Idag öppnade vi våran ”Popup” butik på gallerian Kvarnen. Butiken kommer att vara öppen varje dag till 26/12 förutom juldagen 25/12. 264kvm fylld med blommor & presentartiklar. Självklart så är det öppet som vanligt i Baggetorps butiken & i Vingåkers butiken. ✨Välkommen ✨

255 interaktionspoäng på 1 621 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Strandviks Blommor

Under nyårshelgen så har vi öppet i Baggetorp lördag 9.30-13.00, söndag stängt, måndag stängt. Vingåker lördag 9.00-13.00, söndag stängt, måndag stängt. ✨

42 interaktionspoäng på 1 621 följare
Strandviks Blommor

I torsdags så gick den sista kranskvällen av stapeln. Tack för en trevlig & mysig kväll. Tack alla fina kunder som har kommit på våra kranskvällar. Det är ni som lyfter och inspirerar oss. Hoppas vi ses nästa år. ????????????

50 interaktionspoäng på 1 621 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.