60

Facebook-analys av

Mörrums Handbollsklubb

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Mörrums Handbollsklubb. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 21 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Mörrums Handbollsklubb publicerar ett inlägg igenomsnitt 8,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
50
Frekvens
76
Följare
1,0K
Interaktioner
3,8K
Interaktioner per inlägg
37,7
Interaktioner per följare
3,7
Inlägg per vecka
8,2

Vinnarinlägg

Mörrums Handbollsklubb

Året börjar närma sig sitt slut och ni är nu snart 1000 gillare av vår facebooksida vilket är helt fantastiskt???????? Självklart vill vi komma över denna milstolpe och lottar därför ut ett presentkort på 500kr till en vinnare och en helt nyinkommen tröja/jacka från Fristads Kansas till…

227 interaktionspoäng på 1 025 följare
Mörrums Handbollsklubb

Stort tack alla som gillar och följer oss på Facebook och instagram samt gillar och delar våra inlägg, det betyder mycket för vår verksamhet så fortsätt gärna med det???????????????? Som vi lovade kommer vi att lotta ut en tröja/jacka från Fristads Kansas som vår sponsor Fähallen AB…

126 interaktionspoäng på 1 025 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Mörrums Handbollsklubb

Ikväll gäller det för Handbollslandslaget Blir det semifinal för grabbarna? Vårt kära grannland Norge står för motståndet ikväll...kl 18.15 sätter matchen igång, missa inte???????????????????????? ???????????????????????? #enbyenkärlek

9 interaktionspoäng på 1 025 följare
Mörrums Handbollsklubb

Gameday!!! Fredagskvällen är räddad...kom upp till hallen och heja fram våra tjejer. Matchstart 19.45 #enbyenkärlek

12 interaktionspoäng på 1 025 följare

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.