63

Instagram-analys av

Mariannelunds Karamellkokeri

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Mariannelunds Karamellkokeri. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Mariannelunds Karamellkokeri publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,8 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
74
Följarskara
50
Frekvens
41
Följare
1,1K
Interaktioner
2,5K
Interaktioner per inlägg
211
Interaktioner per följare
2,4
Inlägg per vecka
0,8

Vinnarinlägg

Mariannelunds Karamellkokeri

Tävlingen är nu avslutad och vi vill gratulera @evawells till vinsten! ???? Tack alla ni som deltagit. Nästa år kör vi nya tävlingar igen ???? Tävlingsdags våra vänner! Var med och tävla om ett presentfat till ett värde av 250:- lagom till jul ???????? För att delta så gillar du denna…

745 interaktionspoäng på 1 051 följare
Mariannelunds Karamellkokeri

Tomteverkstad ????

205 interaktionspoäng på 1 051 följare

Förlorarinlägg

Mariannelunds Karamellkokeri

Idag gör vi sockerfria chokladkakor med hasselnötter ????????

110 interaktionspoäng på 1 051 följare
Mariannelunds Karamellkokeri

Pepparkaksfudgen gör nu entré inför årets första julmässa nästa vecka ????????

135 interaktionspoäng på 1 051 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.