49

Facebook-analys av

Norrköpings Tidningar

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Norrköpings Tidningar, baserad i Norrköping i Östergötland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*49, vilket är 1 % sämre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Norrköpings Tidningar publicerar ett inlägg igenomsnitt 39,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Norrköpings Tidningar för oengagerande inlägg. De 22 593 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Norrköpings Tidningar. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
7
Följarskara
71
Frekvens
100
Följare
22,6K
Interaktioner
47,8K
Interaktioner per inlägg
61,1
Interaktioner per följare
2,1
Inlägg per vecka
39,0

Vinnarinlägg

Norrköpings Tidningar

⭐️Det skulle inte bli några stjärnor på Hospitalsgatan – men en viss fastighetsägare ville annat!⭐️

Det lyser om stjärnorna i Gamla stan

Norrköping Förra året kom inte de traditionella julstjärnorna upp. I år skulle det bli likadant men en av fastighetsägarna i området ville annorlunda.

1 529 interaktionspoäng på 22 593 följare
Norrköpings Tidningar

"Det finns många som är ensamma kring jul. Nu tänkte jag göra något för de som annars inte får den där julkänslan". ❤️

Krogen bjuder utsatta på julbord

Norrköping På julafton bjuder Lion Bar stadens ensamma på julbord. Här ska ingen behöva fira jul utan sällskap.

696 interaktionspoäng på 22 593 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Norrköpings Tidningar

Föreningens förslag: Vill driva verksamheterna i Norrköpings nya bostadsområde.

Föreningens planer: Sporthall, skola och förskola

Norrköping KFUM Norrköping vill driva sporthall, men också skola, förskola och fritidsgård, när Butängen utvecklas som nytt bostadsområde.

0 interaktionspoäng på 22 593 följare
Norrköpings Tidningar

Vita Hästen ligger bra till!

Vita Hästen har bussigaste resorna

Ishockey Det skiljer mängder av mil i total resväg under en säsong mellan de hockeyallsvenska lagen. Kortast resor av alla har Vita Hästen.

0 interaktionspoäng på 22 593 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Vårt fokus: lokala nyheter från Norrköping, Söderköping, Valdemarsvik och Finspång. Kommentarer som skrivs här kan komma att publiceras eller visas utan ersättning i våra övriga kanaler. Kontakta oss på [email protected] och besök vår sajt på www.