66

Instagram-analys av

Shop Around The Corner

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Shop Around The Corner. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*66, vilket är 31 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Shop Around The Corner publicerar ett inlägg igenomsnitt 12,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
56
Följarskara
51
Frekvens
93
Följare
1,6K
Interaktioner
10,6K
Interaktioner per inlägg
103
Interaktioner per följare
6,5
Inlägg per vecka
12,9

Vinnarinlägg

Shop Around The Corner

Imorgon bjuder årets butik på tårta

365 interaktionspoäng på 1 623 följare
Shop Around The Corner

Tack för er medvetenhet ert stöd och ert kunnande⭐️ Så stolt glad och tacksam för att Shop around the corner blev årets butik 2017

260 interaktionspoäng på 1 623 följare

Förlorarinlägg

Shop Around The Corner

Härlig småglittrig tröja

33 interaktionspoäng på 1 623 följare
Shop Around The Corner

Öppet idag 10-14????????????????????????välkomna#shoparoundthecorner #kinna #lifestylebutik #favoriter #löpochköp#rea#rea#rea#åretsbutik

37 interaktionspoäng på 1 623 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.