56

Facebook-analys av

Hotell S:t Clemens

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Hotell S:t Clemens. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*56, vilket är 11 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Hotell S:t Clemens publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,5 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
50
Frekvens
52
Följare
1,0K
Interaktioner
2,1K
Interaktioner per inlägg
49,0
Interaktioner per följare
2,0
Inlägg per vecka
1,5

Vinnarinlägg

Hotell S:t Clemens

Tredje bästa Servicehotellet i Sverige och därmed på topp 25-listan för sjätte året i rad Extra stolta är vi över våra nya medarbetare Lena, Agneta och Åsa som gjort ett fantastiskt jobb och bidragit till att vi till och med lyft oss några placeringar sedan ifjol. Kan det vara de…

145 interaktionspoäng på 1 006 följare
Hotell S:t Clemens

God jul önskar Isa och vi andra på Hotell S:t Clemens.

141 interaktionspoäng på 1 006 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Hotell S:t Clemens

Denna helg så kommer Vocal Six och sjunger med en stor gotländsk kör i S:t Nikolai - det kommer att bli en härlig konsert.

1 interaktionspoäng på 1 006 följare
Hotell S:t Clemens
6 interaktionspoäng på 1 006 följare
3 mån sedan

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.