56

Facebook-analys av

Sanawari - handmade from Tanzania

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Sanawari - handmade from Tanzania. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*56, vilket är 12 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Sanawari - handmade from Tanzania publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,9 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
59
Följarskara
51
Frekvens
44
Följare
1,1K
Interaktioner
703
Interaktioner per inlägg
33,5
Interaktioner per följare
0,7
Inlägg per vecka
0,9

Vinnarinlägg

Sanawari - handmade from…

För ett tag sedan träffade jag Gabriella, journalist på GP. Här kan ni läsa mer om det mötet. Tack för en fin artikel och tack speciellt till alla er andra som hjälper till med erbete eller spatserar runt med de vackra sandalerna✨???? dela gärna vidare????

Hon ger hopp åt kvinnorna i Sanawari

När Linnea Blad steg in i sandalworkshopen i Sanawari i Tanzania kände hon direkt att hon kunde göra något för att hjälpa kvinnorna som jobbar där. Nu driver hon ett sandalprojekt, där kvinnorna står i centrum.

85 interaktionspoäng på 1 065 följare
Sanawari - handmade from…

✨✨✨Nu behöver vi hjälpas åt att hitta fötter till dessa vackra skapelser. Nya modeller ska in. 299kr styck! Skicka PM för beställning ( kom Ihåg att ta en strl större), betalning swish 1231553890, +59kr porto. Först till kvarn✨✨✨

74 interaktionspoäng på 1 065 följare
Kurstipset: Facebook för företag (steg 1)
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Kungsbacka 24 oktober, Skövde 8 november, Stockholm 20 november eller Norrköping 21 november.
Fler kurstillfällen >>>

Inlägg som tagits emot sämre

Sanawari - handmade from…

För tredje året i rad är Sanawari en av utställarna på Halliforniafestivalen i Varberg. Boka in detta sköna event i sommarkalendern redan nu!

11 interaktionspoäng på 1 065 följare
Sanawari - handmade from…

Hej! För er som finns på instagram så kan ni även följa arbetet med Sanawarisandals där. @sanawarisandals https://www.instagram.com/sanawarisandals

Sanawari-handmade in Tanzania (@sanawarisandals) • Instagram photos and videos

222 Followers, 153 Following, 48 Posts - See Instagram photos and videos from Sanawari-handmade in Tanzania (@sanawarisandals)

11 interaktionspoäng på 1 065 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Underlaget för denna analys hämtades från Facebook för 4 dagar sedan

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Sanawari skapar möjlighet för dig att beställa helt unika, handgjorda sandaler från Tanzanina.