67

Instagram-analys av

Humana

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Humana. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*67, vilket är 34 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Humana publicerar ett inlägg igenomsnitt 20,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
56
Följarskara
51
Frekvens
100
Följare
1,4K
Interaktioner
2,0K
Interaktioner per inlägg
82,7
Interaktioner per följare
1,4
Inlägg per vecka
20,4

Vinnarinlägg

Humana

Det arbetas flitigt och i julestil så här innan julafton! Här har vi Claus, affärsområdeschef för Humana Individ & Familj ???????? #humanashjältar #julpåhumana #jobbapåhumana #individochfamilj

178 interaktionspoäng på 1 424 följare
Humana

Vi önskar alla våra följare en härlig och vilsam julhelg ???? #godjul #humanashjältar

175 interaktionspoäng på 1 424 följare

Förlorarinlägg

Humana

Vi har som sagt 18 kunder på Kastanjen. Varav ett sånt fint par. ???? Det är ju önskvärd, om det finns möjlighet att få fortsätta att bo ihop. På Ekhaga har vi flera större lägenhet så vi har flera par. Här är bilder på deras mysiga lägenhet.

17 interaktionspoäng på 1 424 följare
Humana

Vi börjar alla morgnar med morgonrapport. Sedan planerar vi dagen. Vi har ett ”pluppsystem” där vi styr upp vem som har ansvar för vad och för vilka kunder. ????

24 interaktionspoäng på 1 424 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.