60

Facebook-analys av

Charlotte Kalla

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Charlotte Kalla. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 20 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Charlotte Kalla publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,8 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Charlotte Kalla för oengagerande inlägg. De 236608 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Charlotte Kalla. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
34
Följarskara
100
Frekvens
41
Följare
236,6K
Interaktioner
322,7K
Interaktioner per inlägg
6,2K
Interaktioner per följare
1,4
Inlägg per vecka
0,8

Vinnarinlägg

Charlotte Kalla

Har så mycket känslor inom mig! Saknar ord! Men kan summera gårdagen som HELT FANTASTISK! ???? #sweolympic ???? #sportsphotojournalism

26 863 interaktionspoäng på 236 608 följare
Charlotte Kalla

Gott Nytt År! ????✨????

22 073 interaktionspoäng på 236 608 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Charlotte Kalla
70 interaktionspoäng på 236 608 följare
3 mån sedan
Charlotte Kalla

9 dagar till julafton! Behöver du inspiration och hjälp med julklappsinköpen i år? I kapitlet Utrustningen finns mina ”must have” vad gäller träningsprylar. Klickar du hem boken innan 18 december får du den levererad innan tomten kommer ???? ????????

515 interaktionspoäng på 236 608 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.