58

Facebook-analys av

Kryddsmedjan Gotland

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Kryddsmedjan Gotland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*58, vilket är 16 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Kryddsmedjan Gotland publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
58
Följarskara
50
Frekvens
56
Följare
1,1K
Interaktioner
3,7K
Interaktioner per inlägg
78,0
Interaktioner per följare
3,5
Inlägg per vecka
2,6

Vinnarinlägg

Kryddsmedjan Gotland

Vad får man om man köper en Julstjärna hos oss? Man får en Julstjärna odlad i Visby, utan bekämpningsmedel och retardering, ni kan utan problem kasta den på komposten när den har gjort sitt, den har inte transporterats långa sträckor och lastats om flera gånger, våra Julstjärnor…

372 interaktionspoäng på 1 067 följare
Kryddsmedjan Gotland

Nu har vi plockat fram julstjärnorna, egenodlade såklart???? Vi har öppet mån-fre 10-17 samt lör 10-15, Välkomna????

258 interaktionspoäng på 1 067 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Kryddsmedjan Gotland

Välkomna på kurs att göra bukett lördagen den 14 okt kl 10-12. Kursen kostar 350 kr där allt material ingår och man får 10 % rabatt på hela sortimentet i butiken och handelsträdgården. Välkomna med anmälan via sms till 0707-487100, via FB eller kom förbi, vi finns på Österby, snett…

3 interaktionspoäng på 1 067 följare
Kryddsmedjan Gotland

Välkomna med anmälan till lördagens blombinderikurs med tema Höstbukett, anmälan via sms till 0707-487100 eller via vår sida på Facebook, i samband med kursen är det 10% rabatt på hela vårt sortiment, dock går det inte att betala kurs och rabatterade varor med Euroflorists presentkort.

4 interaktionspoäng på 1 067 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.