45

Facebook-analys av

Bosch Professional Power Tools and Accessories

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Bosch Professional Power Tools and Accessories. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*45, vilket är 10 % sämre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Bosch Professional Power Tools and Accessories publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,8 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Bosch Professional Power Tools and Accessories för oengagerande inlägg. De 2 091 476 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Bosch Professional Power Tools and Accessories. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
0
Följarskara
100
Frekvens
53
Följare
2,1M
Interaktioner
14,0K
Interaktioner per inlägg
369
Interaktioner per följare
0,0
Inlägg per vecka
1,8

Vinnarinlägg

Bosch Professional Power Tools…

Vad är det dummaste du har gjort när du var lärling?

6 673 interaktionspoäng på 2 091 476 följare
Bosch Professional Power Tools…

Folk klagar på att de måste skrapa bilrutorna på morgonen. De ska bara veta hur vi startar dagen en kall januaridag

1 917 interaktionspoäng på 2 091 476 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Bosch Professional Power Tools…

Med våra nya 12.V produkter är det du som har kontroll. Den har förbättrad ergonomi och batteri så nu är du ett steg närmare perfektion. Klicka dig in på sidan och läs mer om fördelarna.

GHO 12 V-20 Sladdlös hyvel | Bosch Professional

GHO 12 V-20 Hyvel | Optimerad motvikt för bekväm och ergonomisk hantering, Borstlös EC-motor och 12 V-system ger en kompakt konstruktion, Sladdlös rörelsefrihet ger bästa manövrerbarhet i alla arbetssituationer

7 interaktionspoäng på 2 091 476 följare
Bosch Professional Power Tools…

Några tar deras nyårslöften lite för bokstavligt.

13 interaktionspoäng på 2 091 476 följare

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Det här är den officiella sidan för Bosch Professional Power Tools Sverige – från proffs till proffs. Förstklassiga blå elverktyg från Bosch.