60

Facebook-analys av

Lundgren & Ödqvist AB

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Lundgren & Ödqvist AB. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 20 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Lundgren & Ödqvist AB publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,8 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
63
Följarskara
51
Frekvens
53
Följare
1,1K
Interaktioner
791
Interaktioner per inlägg
20,8
Interaktioner per följare
0,7
Inlägg per vecka
1,8

Vinnarinlägg

Lundgren & Ödqvist AB

Tänk vad tiden går. Idag är det ett år sedan vi öppnade på Västerleden. Det firar vi med att bjuda på tårta efter lunchen idag. Välkomna in ????????????????

107 interaktionspoäng på 1 126 följare
Lundgren & Ödqvist AB

Vi vill tacka alla våra härliga gäster för den här tiden! ❤️ Eva, Malin & Christin

67 interaktionspoäng på 1 126 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Lundgren & Ödqvist AB

Idag serverar vi på L&Ö Golfen Panerad torsk med dillcrème och västerbottenmos Ost & baconfylld köttfärslimpa med gräddsås och kokt potatis Penne med fläskfilé i krämig paprikasås Bulgurpytt med svamp och grönsaker, serveras med vitlökscrème Varmt välkomna ????

8 interaktionspoäng på 1 126 följare
Lundgren & Ödqvist AB

Dagens lunch på L&Ö Golfen Schnitzel med klyftpotatis & bearnaisesås Stekt Torsk med Skagenröra Spaghetti med ost & baconsås Rödbetspaj med spenatsallad Välkomna ????

8 interaktionspoäng på 1 126 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.